Na chuti záleží

16.08.2017 14:32

Na chutnej desiate alebo olovrante si nemusíte iba zamaškrtiť, ale sa s ňou i zabaviť. Maľovanie či kreslenie červeným črievkom taveného syra Bambino nie je nikdy nuda a jednoducho neomrzí malých ani veľkých! 

Bambino_150g_Original_CMYK-300dpi.jpgA viete, že jeho pôvodná receptúra sa za celých 40 rokov jeho existencie nemusela meniť, pretože chutí už celým trom generáciám? No teraz si môže Bambino vychutnať celá rodina v novom hranatom šate. 

Bambino_150g_Sunka_CMYK-300dpi.jpg

Balenie s hmotnosťou 150 g je rozdelené do troch porcií, takže s ním pripravíte desiatu do školy, praktické občerstvenie na výlet i rýchlu večeru. Sladkastá chuť, ktorá utkvie vašim chuťovým pohárikom v pamäti, je však nezmenená, a to vďaka 25 %-nému obsahu kvalitného vyzretého ementálu. Práve ten dodáva Bambinu nezameniteľnú lahodnú príchuť, pocit plnej chuti a jemnú textúru. Ani tí najšikovnejší pátrači v ňom však nenájdu žiadne zbytočné pridané arómy, konzervanty, stabilizátory a farbivá. Váš chuťový zážitok s Bambinom môže mať hneď dve príchute – originál alebo šunka. Bambino je tu pre všetkých, ktorým na chuti záleží. A čo vám?

Odporúčaná cena  Bambina 150 g je 1,39 eur.