Vianočné pečenie s novými pomocníkmi

17.11.2017 15:54

Vanilka vo vašich dezertoch už nikdy nebude chýbať. Dr. Oetker, špecialista na vanilku, prináša unikátnu novinku!

Len máloktorá chuť a vôňa je tak rozpoznateľná ako vanilka. Je základnou, no zároveň mimoriadne vzácnou ingredienciou pri pečení a príprave dezertov. Predstavte si, že 10 vanilkových strukov je ukrytých v jednej paste, ktorú môžete mať vždy po ruke. Teraz sa sen stáva skutočnosťou! Dr. Oetker totiž prináša výnimočnú a rafinovanú Vanilkovú pastu Bourbon.

 

Trstinové inovácie v podmanivých príchutiach
 
Gazdinky, zbystrite pozornosť! Máme pre vás pripravil špeciálnu novinku, ktorá vás nadchne! Trstinový cukor v praktickom balení, navyše v dvoch obľúbených príchutiach RUM a KARAMEL. Ak hľadáte niečo výnimočné, vyskúšajte aromatický trstinový cukor od Dr. Oetker, ktorý vaše dezerty dokonale „vyšperkuje“.
Ochutený cukor môže v recepte nahradiť časť bežného cukru alebo ho nahradí úplne, napr. na posypanie sladkých jedál. Ak v receptoch nevyužívate klasický repný cukor, nerafinovaný trstinový cukor zlatohnedej farby a medovej vône je výbornou alternatívou.