Starostlivosť o vlasy bez obmedzení

16.06.2016 12:59
Účes je jedinečným prostriedkom vyjadrenia vlastného štýlu a osobnosti. Napriek tomu sa spôsob úpravy vlasov často stáva predmetom konvenčných predstáv o tom, aký účes by sme mali, alebo nemali nosiť. Prečo ale podliehať predsudkom? 
Dove verí, že každá žena by mala mať taký účes, aký chce ona sama. Jej vlasy sú jej voľba. Kučery k okrúhlej tvári, modré vlasy alebo blond Aziatka? Prečo nie. Potvrdzuje to aj nedávny prieskum  medzi Slovenkami a Češkami. Len 8 % z nich uviedlo, že sa pri vlasovom stylingu bežne riadi všeobecnými odporúčaniami a chce vyhovieť väčšine, ostatné túžia po účese, aký sa páči v prvom rade im. Viac ako polovica opýtaných si vlasy bežne upravuje farbením alebo fénovaním, zároveň ale tieto činnosti vníma ako príčinu poškodenia. O tom, že sa ich určitý stupeň poškodenia vlasov týka, je presvedčených dokonca 91 % respondentiek. Ženám, pre ktoré je vlasový styling cestou k sebavyjadreniu, ale súčasne sa obávajú jeho negatívnych vplyvov na krásu a zdravý vzhľad ich vlasov, je určený unikátny rad vlasovej starostlivosti Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment. Jeho šampón, kondicionér, maska a olejové sérum napomáhajú udržať zdravý vzhľad a krásu všetkým typom namáhaných vlasov. Rad Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment obsahuje výťažok z červených rias a Keratin Nutri Complex, vďaka ktorým regeneruje vlasy do hĺbky a eliminuje známky ich poškodenia.
 
 
Značka Dove po celom svete sledovala inšpiratívne príbehy žien, ktoré našli odvahu postaviť 
sa stereotypom a ísť svojou vlastnou cestou. Najpútavejšie z nich sa potom stali súčasťou  krátkeho filmu „Love Your Hair“ (k nahliadnutiu tu). Na otázku, akú váhu prikladajú pri vlasovom stylingu stereotypným odporúčaniam, sa Dove spýtal Sloveniek aj Češiek vo svojom aktuálnom prieskume. Ukázalo sa, že celých 92 % z nich chce mať účes predovšetkým taký, aký sa páči im. Len zvyšných 8 % opýtaných si potom želá vyhovieť vkusu väčšiny. Najčastejšími z vlasových úprav, ktoré slovenské a české ženy pravidelne do skrášľujúcej rutiny zahŕňajú, sú fénovanie (66 %), farbenie (58 %) a narovnávanie, napríklad pomocou žehličky na vlasy (39 %). Zároveň si ale všetky tieto stylingové techniky spájajú s rizikom poškodenia kvality svojich vlasov. Fénovanie v 65 % prípadoch, farbenie v 73 % prípadoch a žehlenie má negatívny vplyv dokonca podľa 81 % respondentiek. Iba 9 % všetkých opýtaných Sloveniek a Češiek zastáva názor, že ich vlasy netrpia poškodením. Za jeho najčastejšie prejavy potom označujú štiepenie končekov (57 %), suchosť vlasov (42 %) alebo ich krehkosť a lámavosť (29 %).
 
Slovenské a České ženy súčasne kladú vysoké nároky na ošetrujúce vlasové prípravky. Najčastejšie od nich vyžadujú výživu vlasu zvnútra (61 %), nemenej dôležitá je ale tiež celková náprava (50 %) a ochrana proti ďalšiemu poškodeniu (49 %). Rad Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment je špeciálne vyvinutý na mieru ženám, ktoré si síce vlasy rady farbia, žehlia, kulmujú či inak upravujú, ale napriek tomu ich chcú uchovávať krásne vyživené a lesklé. Obsahuje jedinečnú kombináciu zložiek prispievajúcich k regenerácii vlasov, a napomáha im tak navracať zdravý vzhľad. Kľúčom k výnimočnosti tohto radu je jeho inovatívne zloženie s výťažkami z červených rias a Keratin Nutri Complex, ktoré pomáhajú dopĺňať živiny a regenerovať vnútornú štruktúru poškodených vlasov.
Vlasy sú potom na prvý pohľad hladšie, silnejšie a lesklejšie. Rad Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment obsahuje šampón, kondicionér, masku a olejové sérum.
 
Prehľad produktov:
 
Šampón Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment 
Nezáväzná odporúčaná maloobchodná cena 4, 49 EUR. 
 
 
Kondicionér Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment 
Nezáväzná odporúčaná maloobchodná cena 4, 49 EUR.
 
 
Maska Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment 
Nezáväzná odporúčaná maloobchodná cena 5, 29 EUR.
 
Olejové sérum Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment 
Nezáväzná odporúčaná maloobchodná cena  6, 99 EUR.