Tajomstvo mladej pleti - Magnifica Plus

21.03.2015 12:33

Z línie Magnifica, najpokrokovejšej línie pleťovej starostlivosti Collistar, sa stala Magnifica Plus. A práve v označení "Plus" spočíva veľká revolúcia, ktorej názov je 8-PN Complex®. Komplex pochádza zo špecifického extraktu talianskeho chmeľu bohatého na zložku 8-Prenylnaringenin. Táto látka má výnimočné regeneračné a omladzujúce schopnosti, a práve preto je ideálnou zložkou pre zachovanie mladej pleti. Replumping Regenerating Eye Contour Cream SPF 15 obsahuje 8-PN komplex, komplex peptidov a zložku Regu-Age – pre zdokonalenie pleti očných kontúr. Pôsobí priamo na mikrocirkuláciu pleti, má drenážny účinok na prebytočné tekutiny, okamžite redukuje tmavé kruhy a opuchy. Pri pravidelnom používaní viditeľne omladzuje a rozjasňuje očné kontúry. Vláčna textúra vytvára hodvábne hladkú pleť v okolí očí.

Collistar potvrdzuje svoju pozíciu lídra vo vývoji trendov a uvádza Youth Elixir

Magnifica Plus je revolučnou pleťovou starostlivosťou. Hoci bola vytváraná pre zlepšenie štruktúry zrelej pleti, v skutočnosti poskytuje intenzívny spevňujúci efekt každej pleti, bez ohľadu na vek, napríklad pri zmene ročných období, alebo keď je žena vystavená nadmernej záťaži. Na jednej strane pôsobí pleťový krém Replumping Regenerating Face Cream proti ochabnutej pleti, vypĺňa objem a skrášľuje kontúry tváre, na strane druhej očný krém Replumping Regenerating Eye Contour Cream SPF 15 hydratuje okolie očí, pričom redukuje opuchy a tmavé kruhy podporou mikrocirkulácie. Efektívnosť oboch spomínaných krémov výrazne zvyšuje úplná novinka: Replumping Regenerating Youth Elixir. Elixír mladosti má pokrokové zloženie „vodnatej“, veľmi ľahkej, ale koncentrovanej konzistencie, ktorá je tak populárna na Ďalekom Východe, a ktorú Collistar premenil a prispôsobil požiadavkám talianskeho trhu. Elixír mladosti je účinnou podporou denných ošetrujúcich krémov, ale je vhodný aj na samostatné použitie. Jeho uvedením talianska značka opäť potvrdzuje svoju pozíciu lídra v udávaní trendov.

8-PN Complex: aktivačný mechanizmus pre udržanie mladej pleti

Chmeľ je kvitnúca rastlina z čeľade konopovitých rastlín. Jej kvety vylučujú žltkastú substanciu, ktorá sa používa na ochucovanie piva. Zistilo sa, že ženy, ktoré pracovali pri zbere kvetov chmeľu, mali aj vo vyššom veku prekvapivo hladké a mladistvo vyzerajúce ruky. Collistar požiadal výskumníkov Univerzity v Siene, aby preskúmali tento fenomén. Ich výskum priniesol svoje ovocie. Ukázalo sa, že chmeľ obsahuje látku 8-Prenylnaringenin, ktorá má výnimočné regeneračné a omladzujúce schopnosti, a práve preto je ideálnou zložkou pre zachovanie mladej pleti. Ďalším krokom bolo efektívne začleniť zložku do kozmetických prípravkov – extrakt sa tak stal súčasťou registrovaného komplexu 8-PN Complex, ktorý pleť dokáže optimálne absorbovať.  

Viditeľné zlepšenie objemu a regenerácia pleti

Magnifica Plus poskytuje pleti objem a regeneráciu. Dodáva objem tak, že pôsobí priamo v úvodnom štádiu adipogenézy, procese delenia buniek, pri ktorom vznikajú nové lipidy. S pribúdajúcim vekom sa obnova lipidov spomaľuje, výsledkom čoho je aj strata objemu a pružnosti pleti. Komplex premieňa preadipocyty na zrelé adipocyty, v ktorých sa dokáže uchovať väčšie množstvo lipidov. Počet adipocytov narastá a vypĺňa pleť, vďaka čomu je objemnejšia, kontúry tváre sú plnšie a krajšie. Komplex zároveň pleť regeneruje, pretože sa spája s komplexom peptidov, ktorý oživuje fibroblasty – bunky produkujúce mimobunkové komponenty, ako napríklad kolagén. Zároveň zlepšuje súdržnosť buniek, čo má za následok komplexné omladenie vzhľadu pleti.  

Replumping Regenerating Youth Elixir: regeneračný elixír mladosti

Veľká novinka roku 2015. Veľmi ľahký, ale neuveriteľne koncentrovaný fluid s výnimočnou efektivitou. Skrášľujúci elixír spája 8-PN komplex a komplex peptidov s prenosným systémom Transcutol® CG, patentovaným značkou Collistar, ktorý urýchľuje prienik funkčných zložiek do najhlbších vrstiev pleti.  Regeneruje a vypĺňa mimické linky, zjemňuje a rozjasňuje pleť, deň po dni ju napĺňa „dávkami“ mladosti s viditeľným efektom. Či už ho použijete v kombinácii s pleťovým krémom Perfecta Plus, alebo samostatne, okamžite sa vstrebe a nezanechá na povrchu pleti žiadny povlak. Pôsobí osviežujúco.

Balenie: 50 ml

Replumping Regenerating Face Cream: regeneračný pleťový krém

Špeciálny krém vhodný na denné aj nočné použitie obnovuje rovnováhu pleti a zvýrazňuje kontúry tváre. Okrem postupného spevnenia tkaniva, ktoré prináša komplexné omladenie, pleť do hĺbky hydratuje kyselinou hyalurónovou. Je určený pre zrelú pleť, ale môže sa používať aj ako účinná, preventívna šoková terapia mladšej pleti. Pri pravidelnom používaní pleť vyhladzuje a spevňuje, vypĺňa a redukuje vrásky a skrášľuje kontúry tváre. Má bohatú, ale príjemnú a ľahko prenikajúcu konzistenciu.

Balenie: 50 ml (obsahuje navyše 20 ml balenie elixíru mladosti Youth Elixir Replumping Regenerating 20 ml ako darček)

Replumping Regenerating Eye Contour Cream SPF 15: regeneračný očný krém SPF 15

Zloženie obsahuje 8-PN komplex, komplex peptidov a zložku Regu-Age – pre zdokonalenie pleti očných kontúr. Pôsobí priamo na mikrocirkuláciu pleti, má drenážny účinok na prebytočné tekutiny, okamžite redukuje tmavé kruhy a opuchy. Pri pravidelnom používaní viditeľne omladzuje a rozjasňuje očné kontúry. Vláčna textúra vytvára hodvábne hladkú pleť v okolí očí.

Balenie: 15 ml

 

 

 

 

 

 

 

 

zdroj:glamour slovakia