Sladké odkazy pre vašich blízkych písané čokoládou

25.10.2016 19:08

Čaká vás narodeninová oslava alebo chcete niekoho blízkeho len tak prekvapiť? Napíšte odkaz priamo na koláč či tortu obľúbenou čokoládou. Aby bol výsledok dokonalý, Dr.Oetker si pre vás pripravil pomôcku. Nová edícia čokoládových dekorácií v tvare srdiečok, číslic a písmenok je na to ako stvorená. Receptúra s kvalitnou extra horkou čokoládou s 56 % obsahom kakaa vám navyše znásobí chuťový zážitok.

Slováci čokoládu milujú

Čokoláda patrí medzi najobľúbenejšie pochúťky na svete a Slováci o tom vedia svoje. Ročne zjedia približne 5 kg čokolády na osobu, čím sa radia k európskemu priemeru.

Napíšte to čokoládou

Niekedy sa tie správne slová hľadajú ťažko. Sladké nápisy a odkazy z čokolády to urobia hravo za vás. Ozdobte svoje dezerty naozaj štýlovo a nápadito, vďaka jedinečnej čokoládovej edícii zdobenia od Dr.Oetker. Balenie čokoládových srdiečok obsahuje 72 kúskov, balenie písmenok a číslic sa skladá z 63 písmen a znakov19 číslic v rozmedzí 0 až 9. Môžete ich použiť na torty, koláče, nepečené dezerty, zmrzlinu alebo šľahačku.

Poklad z tropických lesov

Čokoláda je vo svete vyhľadávaná pre svoju nezameniteľnú chuť a vôňu. Jej blahodarný vplyv na telo a dušu využívali naši predkovia v kuchyni, ako aj v kozmetike či liečiteľstve. Vzácnosť čokolády tkvie aj vo výrobnom procese. Základom je spracovanie mletých, pražených alebo kvasených zŕn tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Vo výsledku k nám tak poputuje voňavá a na jazyku sa rozplývajúca plná chuť čokolády.

Odporúčaná maloobchodná cena Srdiečka extra horká čokoláda (45g) a Číslice a písmenká extra horká čokoláda (60g): 2,59 € - 2,79 €.