PUMA predstavila svoju čerstvú posilu

08.04.2017 19:20

PUMA predstavila svoju čerstvú posilu, amerického speváka, rappera a držiteľa niekoľkých platinových platní Big Seana, ktorý sa stal novým kreatívnym spolupracovníkom značky a globálnym ambasádorom. Toto partnerstvo tak opäť rozšíri skupinu globálnych hviezd, ktoré so spoločnosťou PUMA spolupracujú a vzájomne zdieľajú svoje inšpirácie a kreatívne prístupy.

Big Sean sa bude podieľať na tvorbe exkluzívnej kolekcie, ktorá bude svetu predvedená na jar 2018. Na samotného Big Seana ale nebudú musieť jeho fanúšikovia čakať tak dlho, uvidia ho už tento rok v lete v rámci kampane PUMY, ktorá podporí aj jeho nadchádzajúcu koncertnú šnúru "I decided". Big Sean bude obúvať napríklad kultové topánky PUMA Suede a Clyde a bude nosiť vybrané kľúčové produkty z klasických radov.

Adam Petrick, PUMA Global Director from Brand Marketing, k tomu hovorí: „Sme nadšení, že máme Big Seana na palube. Pustili sme sa do toho a nemôžeme sa dočkať, až uvidíme výsledky spojenia jeho jedinečného štýlu a športového dedičstva PUMY."