Pri vykladaní riadu už nemusíte cvičiť

19.07.2017 11:11
 
Neviete si predstaviť deň bez varenia či pečenia? Ak vás doteraz otravovali následné kopy riadu a neustály pohyb, aby ste riad vyložili z umývačky, teraz si môžete vydýchnuť a tešiť sa. Najnovšiu vylepšenú vlastnosť pri umývačke riadu Electrolux Comfort Lift® ocenia všetci tí, ktorí sa doteraz sťažovali na neustále
ohýbanie sa.
Jedinečný systém Comfort Lift® vám zaistí ľahší prístup k vašim nádobám. Pomocou tohtomechanizmu môžete spodný kôš nenáročným pohybom zdvihnúť smerom k sebea spustiť ho nadol pre jednoduché nakladanie a vykladanie riadu. Stačí vytiahnuť stojanz umývačky za rukoväť stojana a kôš sa automaticky uzamkne na hornej úrovni.Pripojením páčky rukoväte k rámu koša ho rovnako pohodlne spustíte nadol.Technológia ComfortLift® poskytne pohodlie, ktoré sa ťažko odmieta. Kombináciavynikajúcej účinnosti umývania a dokonalého pohodlia je vítanou úľavou pre každý chrbát.Spotrebič rozoznáva stupeň znečistenia a množstvo riadu v košoch. Automatickyupravuje teplotu a množstvo vody, spotrebu energie a trvanie programu. Nechýba anisvetelná indikácia na podlahe. Ukazovateľ času sa zobrazuje na dlážke pod dvierkamispotrebiča, rozsvieti sa hneď po spustení programu a ostane svietiť počas trvania programu.Samozrejmosťou umývačky je aj nastavenie úrovne dávkovania leštidla či úrovnezmäkčovača vody. Medzi voliteľnými funkciami sa nachádza aj funkcia XtraDry, ktorouzvýšite výkon sušenia. Vďaka svojej kapacite pojme model ESL7845RA až 13 súpravriadu. Šetrnej starostlivosti sa dostane aj sklu vďaka držiakom na poháre na víno SoftGrip.
Ešte stále váhate?
Vymoženosť, ktorá je ocenenáInovatívny zdvíhací systém spodného koša získal aj medzinárodné ocenenie. 
Okrem prestížnej ceny iF Design Award 2017 získala umývačka riadu Electrolux Comfort Lift® ajocenenie Red Dot Design Award za dobrý dizajn a inováciu v kategórii „Best of the Best“.Odporúčaná cena modelu ESL7845RA je 1 049 eur.
Názornú ukážku tejto vymoženosti si môžete pozrieť na  https://bit.ly/2oSXw8U .
Viac informácií nájdete na stránke  https://www.electrolux.sk/taste/discover/comfortlift/ .