Pre efektívne predvianočné upratovanie

02.11.2017 19:26

Aj pevné podlahy si vyžadujú dôkladnú starostlivosť, aby sa na nich neusadzovali baktérie, prach a zaschnuté nečistoty. Navyše, pri pravidelnom opakovaní nezaberie vytieranie toľko času. Vrhnite sa na podlahy s inovovaným mopom Ultramax, odborníkom na efektívne upratovanie. Nielenže prácu ešte viac urýchli, ale sa pri jeho používaní vyhnete nehygienickému namáčaniu rúk v špinavej vode.

Mop Vileda Ultramax prešiel mnohými vylepšeniami. Najviditeľnejšou zmenou je zdokonalený žmýkací kôš, vďaka ktorému je vsunutie mopu do žmýkača ešte jednoduchšie. Vaše ruky to ocenia asi najviac, pretože sa k špinavej vode nebudú musieť ani priblížiť, takže zostanú suché a čisté. Kôš je navyše zdokonalený o novú technológiu žmýkania power press. Nový unikátny systém lamel znižuje námahu až o 30 % a umožňuje vyžmýkanie mopu maximálne efektívne. Ultramax je preto vhodný na všetky typy tvrdých povrchov, použiť ho môžete napríklad i na citlivé parkety.

Súťaž o mop

Zásadného vylepšenia sa dočkala i samotná hlavica mopu, ktorá je po novom tvorená z dvoch druhov vlákien. Mikroaktívne vlákna pohltia a zotrú mastnotu a šmuhy, abrazívna časť zase účinne odstraňuje i zaschnuté nečistoty. Textilná hlavica vďaka tomu ľahko absorbuje vodu a zanecháva po sebe suchý a ošetrený povrch. Možno ju jednoducho vyprať v práčke a opakovane použiť. Výhodou tohto mopu je tiež prispôsobiteľná dĺžka teleskopickej tyče pre ideálne držanie. Bez ohýbania, trápenia s nasiaknutou handrou, bolesťami chrbta a rozmočených rúk sa s použitím inovovaného mopu Vileda Ultramax dočkáte okamžitého výsledku. 

Ultramax mop zakúpite v bežných sieťach hypermarketov/hobby marketov za cenu od  18,49 eur a Ultramax vedro so žmýkacím košom zakúpite od 9,19 eur.

Viac informácií na www.vileda.sk.