Nová poleva na obzore! Jedinečná chuť marcipánu pohladí vaše dezerty

17.11.2017 15:30

Marcipán, to je mandľový pán! Jeho rafinovanú chuť milujú po celom svete, a aj preto je nenahraditeľnou ingredienciou v pečení, obzvlášť pri výrobe tort a cukrárskych ozdôb. Ak neviete odolať marcipánovým zákuskom, nová Poleva od Dr. Oetker vo vašich kuchyniach rozhodne nesmie chýbať.

Spraviť dokonalú polevu je výzvou pre nejednu skúsenú gazdinú. Neriskujte preto a stavte na istotu! Doplňte si zásoby punčovej, citrónovej a čokoládovej polevy v prášku Dr. Oetker o nováčika - Marcipánovú polevu.

Jej lahodná, sladká chuť si vás získa už pri prvom súste. Vaše dezerty budú nielen skvelo chutiť, ale aj vyzerať! Poleva je vo výsledku krásne hladká a lesklá, ideálna na všetky typy zákuskov. Výborne sa hodí nielen na torty, ale aj na rôzne cukrovinky, koláče, bábovky či krémové rezy. Poleva navyše krásne drží, a preto sa nemusíte báť jej povrch ozdobiť drobným ovocím, kúskami orieškov alebo čokolády.

Jednoduchá príprava a chutný výsledok

Ľahká a rýchla príprava je okrem skvelej chuti ďalšou výhodou. Stačí, ak obsah balenia rozmiešate s vodou alebo mliekom a ste pripravení ozdobiť dezerty podľa vlastnej fantázie. Vaše zákusky budú vyzerať ako z cukrárne. 

Odporúčaná maloobchodná cena Poleva marcipánová v prášku (100g): 0,77 – 0,79 eur