(Nena)dávaj svojmu telu a makaj!

01.09.2017 17:54

Vždy máš dve cesty a je len na tebe, ktorou pôjdeš. Buď tou, ktorá ťa prinúti na sebe tvrdo makať alebo tou, ktorá z teba makača urobí bez štipky námahy. Hýbať sa, či nie? Rozhýbať sa k pohybu bude stáť niečo tvoje telo i myseľ. Ale ako hovorí Rytmus - hýbať sa je sexy, ale keď sa hýbeš, tak sa potíš. A keď sa potíš, tak smrdíš. Nie si to však ty, ale baktérie. A tak sa rozhodni, kým budeš. Pre tých, čo nemajú čas alebo sa im proste nechce, no aj napriek tomu chcú vyzerať akoby práve vybehli na Kriváň – InstaRunner. A ostatní, ktorí nie sú fejkeri a makajú na sebe – Rexona. 

Ak nepočúvaš svoje telo, počúvaj Rytmusa a #DavajMakaj! Prvý krok k pohybu urob kúpou dvoch kusov Rexony, ku ktorým získaš vo vybraných predajniach originálne potítko od Rytmusa, pošli SMS a získaj možnosť vyhrať prvotriedny tréning priamo s Rytmusom, vstup do zákulisia na jeho koncert alebo ďalšie zaujímavé ceny. Súťaž prebieha celý august a september a viac informácií nájdeš na www.davajmakaj.sk


A ak sa ti to zdá stále málo, môžeš sa zapojiť do našej súťaže o balíček ťažkého kalibru od Rexony, ktorý s potením i zapáchajúcimi baktériami zatočí. A potom už sám uvidíš, že Rytmus nekecal.