FENTY PUMA BY RIHANNA SA VRACIA DO NYC

12.09.2017 18:24

PUMA A RIHANNA PREDSTAVUJÚ KOLEKCIU PRE JARO-LETO ’18

FENTY PUMA BY RIHANNA SA VRACIA DO NYC S NOVOU MÓDOU, KTORÁ POPIERA GRAVITÁCIU

Rihanna sa v nedeľu vrátila a  na New York Fashion Week  predstavila svoju najnovšiu odvážnu kolekciu FENTY PUMA od RIHANNA v Armor Parku. V prostredí ružových piesočných dún a motokrosových pretekárov predstavila nové módne kúsky, ktoré kombinujú eleganciu plážovej módy a sexy motokrosového štýlu. Kolekcia FENTY PUMA byRIHANNA opäť upozorňuje na perfektnú kombináciu luxusných a športových prvkov, ktoré dokážu spoločne urobiť len Rihanna a PUMA.

„Táto zbierka je zlúčenie dvoch svetov - motokros a surfovanie. Bolo to výzva, aby sme ich spojili, ale ukázalo sa, že je to perfektná kombinácia, "dodáva Rihanna.

Rihanna, pravá DNA spoločnosti FENTY, sa naďalej hrá s oversized tvarmi a gender  flexibilními strihmi. Obľúbené prvky kolekcie dopĺňajú nové sezónne materiály a farby. Klasický športový set je zdobený uzlami z neónových bungee lán a extra ľahkými koženými prvkami. Aj ikonické legíny s bočným šnurovaním nesú elementy bungee. K dispozícii v Cherry Tomato, Bae a Evening Blue.

Nová kolekcia zahŕňa prvýkrát tiež plavky, napríklad monokiny, ktoré úžasne nechajú vyniknúť línie tela, ale nechýbahú ani pohodlné bikiny - perfektné pre streetwear módu alebo párty pri bazéne. Plavky sa skvele hodia k letným kúskom ako sú Terry Toweling Hoodies, Oversized Graphic Sweatshirts, Basketball a Booty Shorts. Neónové farby, potlač s mokrým efektom a ďalšie detaily z neoprénu a gumy, ktoré sa objavujú v kolekcii, oslavujú návrat k extrémnym vodným športom a surfovaniu.

 

 

Ako poctu histórii značky PUMA v oblasti motorizmu, Rihanna premenila klasickú pretekársku výbavu na módnu záležitosť hodnú prehliadkových mól. Obleky a nohavice s novým dizajnom tak prechádzajú od sú od „forever faster” k „forever fashion”.

Topánky Creeper vynikajú neoprénovým materiálom a podošvou, ktorá priam odoláva gravitácii. Kolekcia jar /letoo by nebola úplná bez nových FENTY slides - tentokrát navrhnutých v štýle espadriliek a tiež klasických „pantoflí“ kombinujúcich v sebe kožu a neoprén.  Topánky Deep Forest Green, Triple Black a Golden Beige zvýrazňujú bungee šnúrky spolu s pružným semišom.

Koncept módnej prehliadky si Rihanna sama navrhla za pomoci tímov FENTY a PUMA. Make-up bol zaistený novou líčiacou líniou - Fenty Beauty.  Na prehliadke sa predstavili tiež jazdci FreestyleMX.com Tour.

Kolekcia FENTY Univerzity na jeseň a zime 2017 dorazí do obchodov v októbri.

Kolekcia FENTY PUMA by RIHANNA pre jar a leto 2018 bude v predajniach na jar roku 2018.

Viac informácií o spoločnosti FENTY, PUMA a spoločnom partnerstve nájdete na stránkach www.puma.com/rihanna a rihannanow.com. Sledujte PUMU na Instagram, Twitter, Snapchat a Facebook a FENTYxPUMA na Instagram.

#FENTYXPUMA

Fotogaléria: FENTY PUMA BY RIHANNA SA VRACIA DO NYC

Záznamy: 5 - 8 zo 17
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>