Do obchodov prichádza THE TRAINER BY Fenty

29.02.2016 10:26
Svetová športová značka PUMA a jej kreatívna riaditeľka Rihanna predstavujú tenisky s názvom THE TRAINER. Topánky pod značkou Fenty kombinujú inovatívne športové technológie s revolučným štýlom.
 
THE TRAINER boli predstavené spolu s kolekciou PUMA by Rihanna na newyorskej módnej show a sú variáciou tradičných tréningových tenisiek v módnom futuristickom štýle. Odvážny, zbrusu nový model topánok od Rihanny prekonáva bežné proporcie a je nebezpečne sexi.
 
Vedľa fantastického dizajnu sú topánky THE TRAINER výnimočné aj vďaka športovým technológiám. Vrchná časť je vyrobená zo zdokonalenej verzie neoprénu, vďaka ktorej topánky perfektne sedia a sú priedušné. Zvýšený jazyk poskytuje ešte väčšiu podporu, rovnako ako konštrukcia topánky z termoplastického polyuretánu s reflexnou výstužou.
 
Tenisky sú maximálne flexibilné, stred topánky umožňuje pohodlný pohyb vo všetkých smeroch. Rýchlosť a dynamiku ďalej podporuje drážka po celej dĺžke stielky a zosilnená podrážka v strede a na bokoch päty. Masívna gumená podošva umožňuje plný kontakt so zemou a pružnosť bez zaťaženia.
 
Rihanna sa zamerala na použitie unikátnych textúr a materiálov, rovnako ako na technické detaily a farby. Novinka na trhu je perfektnou kombináciou športového a módneho štýlu. Nový dizajn predstavila Rihanna v troch farbách - čierna, biela a červená.
 
Tenisky THE TRAINER sú v predaji v PUMA Concept Store v pražskom Palladiu a na www.puma.com.