Darček pre krásu a zdravie očných viečok!

22.12.2017 08:27

Problémy v oblastí očí pozná snáď každá žena. Nemusíte mať ani po tridsiatke a riešiť prvé vrásky, môže to byť jednoducho alergia na tiene, špirálu alebo odličovacie prípravky či krémy, ktoré používate práve na to, aby vaše oči žiarili. Možno vás životom sprevádza atopický ekzém či iné kožné ochorenie,  s ktorým sa práve okolo očí ťažko bojuje.  Alebo je vaša pokožka jednoducho suchá a citlivá „na všetko“ a  neexistuje krém, ktorý by ste nevyskúšali a stále neviete dosiahnuť želaný efekt. Práve pre vás tu je špičková nemecká medicínska kozmetika vyrábaná vo farmaceutickej kvalite - ALLERGIKA.

Problém pokožky okolo očí spočíva v tom že je tenká, má málo mazových žliaz a preto ľahko vysychá, tvoria sa tu šupiny a citlivo reaguje na všetko s čím sa stretne. Nová medicínska kozmetika ALLERGIKA bez kompromisov vylúčila zo svojich produktov to, čo tam nemá byť a obsahuje len to, čo Vašej koži pomôže.  Účinné látky, ktoré obsahuje poskytujú vynikajúcu hydratáciu, ukľudnenie a výživu. Čo vašej koži môže škodiť a čo v tejto kozmetike nenájdete?  Sú to predovšetkým parfémy, farbivá, konzervanty, parabény alebo kontaktné alergény, ktoré sa často v kozmetike nachádzajú a môžu spôsobovať podráždenie kože alebo alergické reakcie.

ALLERGIKA®- krém na očné viečka je vhodný pre citlivú, suchú a atopickú kožu. Má jedinečnú receptúru a obsahuje protidráždivý komplex štyroch účinných látok, ktorými sú glycerín, alantoín, bisabolol a vitamín E. Glycerín hydratuje a posilňuje kožnú bariéru, alantoín má hojivý účinok na rany a znižuje opuch viečok, bisabolol pôsobí proti zápalu a vitamín E podporuje regeneráciu buniek.  ALLERGIKA®- krém na očné viečka bol testovaný na atopickej koži s výborným výsledkom a má klinicky dokázaný Repair Efekt na poškodenú kožnú bariéru. Ľahko sa roztiera a vstrebáva. Je hustejší, preto nesteká do očí a tak nedráždi spojivky. Na dosiahnutie maximálneho efektu odporúčame pred aplikáciou krému očistiť pleť ALLERGIKA®- čistiacou emulziou. Tento výnimočný produkt nájdete výlučne v lekárňach za odporúčanú cenu 19,95 EUR za 15 ml v praktikom a hygienickom vákuovom dispenzeri. Viac informácii na www.allergika.sk