Cesta okolo sveta s pizzou Guseppe začína

18.10.2017 16:59

Vyskúšajte, ako chutí svet vďaka novým jedinečným druhom pizze Guseppe od Dr.Oetker. Žiada sa vám trocha francúzskeho šarmu? Už po prvom súste vás Pizza Crème Fromage prenesie do romantického Paríža. Alebo skôr túžite po exotike v thajskom štýle? Pizza Chicken Curry vás naladí na jedinečné chute orientu.

Francúzsko na tanieri

Francúzi sú známi ako odvekí milovníci dobrého jedla a vína. Ich vycibrené jazýčky vedia dokonale kombinovať chute na tanieri. Teraz môžete aj vy okúsiť Francúzsko v podaní novej pizze Guseppe Crème Fromage! Vyskúšajte lahodné spojenie aromatických a pritom jemne krémových syrov, šunky, troch druhov cibule a čierneho korenia. To všetko na medovo-horčicovej omáčke, ktorá dodáva pizzi Guseppe Crème Fromage ten správny francúzsky šmrnc.   

Zažite tú pravú exotiku u vás doma!

Milujete výrazné a netradičné chute orientu? Potom je nová pizza Guseppe Chicken Curry pre vás  tou pravou kulinárskou voľbou. Nechajte sa unášať na vlnách exotiky a ponorte sa do výnimočnej chuti tejto pizze, ktorá  kombinuje kuracie mäso v masala kari korení so zázvorom, kokosovým mliekom, paprikou, cesnakom a chilli. Doprajte si exotiku chuti v unikátnom thajskom štýle.

 

Odporúčaná maloobchodná cena Pizza Guseppe Crème Fromage (405g) a Pizza Guseppe Chicken Curry (375g): 2,59 – 2,69 €