4 dôvody, prečo okoreniť svoj intímny život sexi spodnou bielizňou

30.12.2016 08:47

Hebký satén, zmyselná čipka, rozkošné volániky a mašličky dekorujúce tie najzaujímavejšie partie ženského tela. Sexi spodná bielizeň je vítaným spoločníkom v nejednej partnerskej spálni. Mnohí muži ju dokonca považujú za zvodnejšiu ako samotné Evino rúcho. Ak ešte stále váhate, či svoj šatník obohatiť extravagantnejšou spodnou bielizňou, po prečítaní nasledujúcich riadkov začnete listovať na stránkach e-shopov.

1.Budí sexuálnu túžbu

Drsnejšie pohlavie je takpovediac evolučne "naprogramované" vnímať sexuálne objekty zrakom. Vizuálne podnety sú to, čo mužov dostáva do varu. To je tiež dôvod, prečo páni tak radi pozerajú porno. Pohľad na krásnu ženu v nich vzbudzuje sexuálnu túžbu, ale pohľad na  erotické tangá  zarezávajúce sa priamo do vytúžených partií je pre nich povelom k akcii.

2.Vzbudzuje zvedavosť

Sexi spodná bielizeň na milovanej žene je pre muža to isté ako lesklé pozlátko na lahodnej čokoláde. Túži ju rozbaliť, zahryznúť sa a vychutnávať si pôžitok plnými dúškami. Spodná bielizeň kopírujúca krivky ženského tela vzbudzuje v mužoch naliehavú zvedavosť. A zvedavosť motivuje k bádaniu.

3.Rafinovane erotizuje

Zmyselná čipka pristane každej žene. Sexi spodná bielizeň je komponovaná tak, aby svojím dizajnom podčiarkovala intimitu okamihu a zvýrazňovala ženské prednosti. Popri tom navyše dokáže rafinovane ukryť každý nedostatok ženskej postavy. Stačí si len vybrať ten správny strih. Dámy s nedokonalým bruškom by mali staviť na vrchný diel košieľkového strihu. Ak bojujete s nedokonalým poprsím, môžete si pomôcť formujúcimi košíčkami. Ženy s problematickými zadnými partiami by zas mali zvážiť výber toho správneho typu nohavičiek. Na trhu bezpochyby nájdete presne to, čo vaša postava potrebuje.

4.Dodáva sebavedomie

Dostatok sebavedomia je základom ženského sexappealu. Ak sa dáma cíti krásna, pôsobí sebaisto a šarmantne. Žiadneho muža nevzrušuje pohľad na šedú myšku klopiacu zrak cudne sa skrývajúc v kúte. Dáma je kráľovnou partnerskej spálne. Správne zvolená spodná bielizeň je jej panovníckym rúchom. Vykročte pred partnera hrdo a sebaisto odetá v erotickej čipke, ktorá skrýva a zároveň odhaľuje a staňte sa jeho femme fatale.

 

Fotogaléria: 4 dôvody, prečo okoreniť svoj intímny život sexi spodnou bielizňou